Op zoek naar een slimme turnkey-oplossing voor offertes en contracten?

In ons vorige blog deelden we onze ervaringen over wat we vaak mis zien gaan rondom het opstellen van offertes en contracten, met alle (financiële) gevolgen van dien. In de praktijk zien we dat er, na een soms lang en intensief traject van klantgesprekken, offertes worden opgesteld die geen recht doen aan de kwaliteit die de organisatie in de basis biedt en dat is een gemiste kans.

Denk aan onnodige (en onprofessionele) typefouten, het onjuist verwoorden van gemaakte afspraken en het per abuis delen van NAW-gegevens van andere relaties omdat er té snel gegevens van een ander contract- of offerte-exemplaar worden overgenomen. Tel daarbij op het niet meesturen van algemene voorwaarden of andere documenten en een contract of offerte doet eerder afbreuk aan de reputatie van een onderneming dan dat het een kwalitatief visitekaartje van het bedrijf is…

Wij helpen u

Omdat we binnen ons kantoor graag in termen van praktische, turnkey-oplossingen denken heeft ons kantoor een snelle methode ontwikkeld waarmee offertes en contracten sneller en gemakkelijker worden verstuurd en dat leidt tot meer omzet en de zekerheid dat de verzonden contracten ook juridisch correct en volledig zijn. Wij begrijpen dat het juridische gedeelte slechts een gedeelte moet zijn van een dergelijke oplossing en daarom houdt onze werkwijze rekening met de zaken die voor uw organisatie van belang zijn. Daarom maken we gebruik van een gestandaardiseerde wijze van inventariseren, zodat wij snel tot de kern van uw organisatie komen. Naar aanleiding van deze inventarisatie geven wij u advies over de optimale oplossing. Naar aanleiding van het advies implementeren wij een elektronische documentoplossing. Wij maken gebruik van een project tool, zodat u vinger aan de pols kunt houden over de voortgang. Na implementatie trainen wij de relevante medewerkers.

Door onze e-contracting oplossing zien wij dat organisaties efficiënter en professioneler werken.

Ga het gesprek aan

We komen graag met u in contact. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we met uw specifieke situatie, vragen of uitdagingen mee kunnen denken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.