Zó verstuurt u in weinig tijd goede offertes en contracten en daardoor groeit uw bedrijf…

Bedrijven werken hard om meer klanten te krijgen. En dat gééft niet alleen energie, het kóst ook veel tijd en energie. Na een of meerdere gesprekken, al dan niet in combinatie van een demonstratie, volgt er vaak een offerte. En dat gaat regelmatig mis merken we in de praktijk: haastig opgestelde offertes, copy/paste-fouten, verkeerde naw-gegevens, het niet meesturen van algemene voorwaarden. Het is een bloemlezing van alle zaken die wij op kantoor tegen komen en het is een gemiste kans: een offerte is immers het visitekaartje van een bedrijf…

De tweede ronde

Na het versturen van de offerte volgt er, na acceptatie daarvan, vaak een separaat contract. Ook hierin zien we regelmatig zaken anders lopen dan ook in juridisch opzicht handig is: Een verkeerde contractversie, het niet centraal opslaan van het document zodat dit niet of nauwelijks terug te vinden is wanneer een potentiële klant belt voor meer informatie. Maar ook verschillen tussen de inhoud van de offerte en het concrete contract zien we nogal eens voorbij komen… En ook dit is nog maar het topje van de ijsberg.

De gevolgen

Naast dat er onevenredig veel tijd verloren gaat aan het opmaken en versturen van offertes en contracten, ontstaan er, ook door een onjuiste en/of onvolledige inhoud, vaak voedingsbodems voor geschillen. En dan begint de ellende past écht…

De oplossing

Wat zou het voor u betekenen als uw offertes en contracten met een professionele uitstraling, op een gemakkelijke manier, die ook nog eens tijd én geld bespaart, met de (juridisch) juiste inhoud de deur uitgaan?

Dát is namelijk de turnkey-oplossing die we u graag bieden. Waarom? Omdat voor ons niet per se het juridische werk, maar vooral de (juridische) oplossing centraal staat.

Meer daarover in een volgend blog…

Benieuwd? Neem alvast contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.