BP-concertgebouw-amsterdam

Schoenmaker blijf bij je leest – Concertgebouw Amsterdam

Dagelijks assisteren wij bedrijven en personen met juridische kwesties en dan met name op het gebied van financieel recht, aangelegenheden van het MKB en personen en familierecht.

Uitnodiging cursus muziek en recht

Mr. Olberts volgde recentelijk een postdoctorale leergang financieel recht bij CPO in Nijmegen. Tot de docenten behoorde onder andere mr. Danny Busch. Uit hoofde daarvan het ontving hij een uitnodiging, voor een cursus muziek en recht georganiseerd in het Concertgebouw. Mr. Olberts was tijdens zijn studie ooit dj. Hij was eind jaren 80 zelfs een van eerste dj’s in Nederland die housemuziek draaide met een aantal uit Engeland meegenomen platen. Liefhebbers van muziek zijn we op ons kantoor zeker, maar eerlijk is eerlijk, muziekrecht is een specialisme dat niet behoort tot onze portfolio en dus hebben wij gedacht ‘schoenmaker blijf bij je leest’. Heeft u ooit een issue op het gebied van muziek en recht, dan verwijzen wij u graag door naar een advocaat uit ons netwerk van (juridische) hulpverleners.

Dus…

U vraagt zich wellicht af waarom dan toch een cursus muziek en recht volgen, waarbij de Auteurswet en de Wet op de Naburige Rechten uitvoerig werden behandeld. En laten we ook daarover geen doekjes winden: Bij de cursus kon men zich inschrijven voor een rondleiding in het Concertgebouw inclusief backstage. Tegen dat aanbod konden we vanzelfsprekend geen nee zeggen. Dit blog bevat deze keer dan ook geen juridische verhandeling, maar een kleine foto impressie van de rondleiding.

BP-concertgebouw1

Interesse in een rondleiding?

Heeft u zelf interesse in een rondleiding of mogelijk zelfs in een van de vele concerten in het Concertgebouw? Een kaartje is eenvoudig te bestellen via deze link. U kunt dan meteen doorlopen en u behoeft dan niet in de rij te gaan staan en dat is in ons wisselvalige klimaat soms wel zo prettig. We wensen u alvast veel plezier!

En het volgende blog?

De volgende keer kunt u wél weer een juridisch onderwerp verwachten. En in de volgende blog zullen wij aandacht besteden aan de voordelen van elektronisch offreren en contracteren. Een tipje van de sluier lichten we graag op, elektronisch offreren leidt tot meer omzet en minder juridische geschillen. Wilt u daarover nu al meer weten? Stuur ons gerust een berichtje of een e-mail naar Mr Olberts, fo@bpadvocaten.com.

BP-concertgebouw2

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.