Terugblik op een jaar vol verandering

Arbeidsrecht. Aansprakelijkheid voor financiële producten. Zaken rondom contracten. Arbeidsgerelateerde zaken. De meldplicht datalekken: 2016 was een bewogen jaar, in alle opzichten. Een jaar waarin nieuwe regels en wetgeving onverminderd hun opmars maakten. En dan is het bijhouden ervan geen sinecure voor de particulier of ondernemer die dit niet als kernactiviteit heeft.

Veel veranderingen

‘Het is, wanneer je niet dagelijks bezig bent met het volgen van wetswijzigingen, juridische uitspraken en fiscale wetgeving onbegonnen werk om exact te weten dat er speelt op dit gebied’, vertelt Frank Olberts, eigenaar en oprichter van advocatenkantoor Bletchely Park. ‘Als ik alleen al kijk naar alle zaken die in het afgelopen jaar de revue passeerden, dan zou ik daar, bij wijze van spreken, een boek over kunnen schrijven.

De vraag uit de markt

‘Carolien en ik zijn het afgelopen jaar begonnen met het delen van nieuwsberichten, met als doel mensen proactief te informeren over de zaken die spelen. Op een luchtige, laagdrempelige manier. Daarnaast hebben we vooral vastgehouden aan onze visie, waarbinnen we voor kleine en middelgrote bedrijven een maandelijks abonnement aanbieden. Het is voor een bedrijf dat niet heel groot is immers financieel onhaalbaar om een bedrijfsjurist aan te trekken. Wij geloven in luisteren naar de markt en daar vervolgens je aanbod, in ons geval voor bedrijven én particulieren op afstemmen.’

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.